Kennel Lacrimale on pienimuotoisesti brasilianterriereitä kasvattava kotikennel.

Nimeni on Henna Jaffe ja olen valmistunut eläinlääkäriksi 2012. Asumme perheemme kanssa Haminassa, noin 150km Helsingistä itään jossa työskentelen eläinlääkärinä.

Brasseja olen harrastanut vuodesta 2004 ja kotona asustaa tällä hetkellä Muru, Kiti, Masa ja Maia. Vanhemmiltani löytyy myös brassit Bruno (s.2009) ja Pipsa (s.2020). Tämä rotu on vienyt minut, kuten varmasti myös monet muut täysin mennessään!

Kasvattajan peruskurssin olen käynyt keväällä 2006 ja tammikuussa 2008 hakemani kennelnimi Lacrimale vihdoin hyväksyttiin. Nimi Lacrimale on latinaa ja tarkoittaa pisaraa.

Harrastuksiini koirieni kanssa kuuluvat koiranäyttelyt ja agility.

Kennelistämme on lähtenyt maailmalle 20 brassi pentuetta.  Tulevista pentuesuunnitelmistamme löydät tietoa Pennut sivulta. Yhdistelmissä käyttämäni koirat on silmä- ja polvitarkastettu.

Kasvatuksessani pyrin saamaan rodunomaisia, terveitä koiria, joiden rakenne on hyvä. Terveys ja luonne ovat ne tärkeimmät, jotta pennusta kasvaisi yhteiskuntakelpoinen kaveri.

Pentuni kasvavat kotioloissa muun menon mukana sosiaalistuen niin aikuisiin ihmisiin, pieniin lapsiin kuin toisiin koiriinkin.

Kiitos kaikille Lacrimale koirien omistajille ihanasta yhteistyöstä ja mahtavista kodeistanne!

Otathan rohkeasti yhteyttä jos sinulle tulee kysyttävää.

Tervetuloa kotisivuilleni!